Loader

PVC buizen

Engeldot biedt u een ruim assortiment PVC. Voor zowel PVC buis, als PVC hulpstukken, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een grote keuze aan materialen voor de afvoer van water, drainagebuis en drukleidingen. De PVC buizen zijn beschikbaar in verschillende diameters, lengtes en drukklasse zodat u altijd wel vindt waarnaar u op zoek bent.

PVC toepassingen

PVC buizen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. De PVC afvoerbuizen zijn makkelijk te verwerken in een muur of onder de grond, wat deze buizen dan ook voor elk soort afvoer geschikt maakt. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van deze PVC buizen voor de afvoer van hemelwater. De PVC Regenpijpen zijn, net als de overige pvc buizen en hulpstukken, in verschillende diktes en lengtes verkrijgbaar. Ook is PVC buis geschikt voor riolering. De buizen voor zowel binnen- als buitenriolering zijn in onze webshop verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Naast deze toepassingen, koop je bij ons ook PVC drainagebuizen en druk PVC buis. Wanneer u kiest voor PVC, bent u verzekerd van een lange levensduur van het materiaal. Daarnaast is het PVC onderhoudsvrij en bestand tegen weersinvloeden. Ook zijn de PVC buizen makkelijk te installeren.

Komo keurmerk

Komo is het keurmerk van de Nederlandse bouwsector. Ook in ons assortiment PVC buizen vindt u buizen met het Komo-keurmerk. Deze PVC buizen zijn objectief getoetst en goedgekeurd door onafhankelijke deskundigen. Je bent dus verzekerd van een hoge kwaliteit van het product. Om er zeker van te zijn dat de PVC buizen die blootgesteld worden aan de Nederlandse bodem, bestand zijn tegen de weersinvloeden, is het verstandig om PVC buizen met het KOMO keurmerk te kiezen. Alleen dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

PVC buizen kopen

PVC buizen kopen kan eenvoudig en snel bij Engeldot.nl. Wilt u een riolering aanleggen met PVC buizen en PVC hulpstukken? De keuze aan PVC is zeer ruim en uitgebreid. Wanneer u bij Engeldot PVC wilt bestellen, kunt u dat al met slechts enkele klikken op de knop doen. U geeft aan welke diameter of lengte u wenst te bestellen en wanneer de PVC buis op voorraad is, krijgt u deze snel thuisgestuurd. Op de producten die u bij ons koopt, heeft u tevens garantie. Deze garantie geldt uiteraard alleen bij juist gebruik, toepassing en het vereiste onderhoud.

PVC Buis, de prijs

De kosten van PVC buis en hulpstukken zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zo zijn de PVC buizen in verschillende categorieën verkrijgbaar. Bij Engeldot koopt u onder andere de SN2, SN4 en SN8 buizen. De cijfers 2, 4 en 8 duiden hiermee de drukklasse van de buis aan. Aan particulieren wordt de PVC buis SN4 het meest verkocht. De SN8 modellen zijn wat zwaarder en duurder. Voor grotere projecten worden deze buizen vaak gebruikt. Dit type PVC buis weerstaat beter een hogere oppervlaktedruk en grondbelasting. Voor gebruik onder wegen en parkeerterreinen zijn deze SN8 PVC buizen dan ook zeer geschikt. Gemeentes en loonbedrijven maken van dit model dan ook vaak gebruik.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.