Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Paarden Rijbak Beregening

Tijdens de warme, droge zomerperioden ervaren veel ruiters en hun paarden problemen van losliggend- en opstuivend zand in de paardrijbak. Hoe droger het zand, des te hoger het risico op ongelukken en blessures tijdens het paardrijden. Daarnaast is het opstuivende zand slecht voor de longen en luchtwegen van zowel ruiter als paard. Om deze problemen tegen te gaan, biedt Engeldot een oplossing in de vorm van beregening voor de rijbak. Door op het juiste moment de juiste hoeveelheid water over de rijbak te sproeien, kan er weer veilig paard worden gereden tijdens het heerlijke zomerweer!

Paarden Rijbak Beregening

Een instabiele ondergrond van de rijbak is een bekend probleem
Niets is vervelender voor het paard, de ruiter en toeschouwer dan een instabiele ondergrond. Het opstuiven van het zand is voor zowel ruiter als paard onaangenaam en ongezond. Voor een ruiter is dit een bekend probleem. Tevens is het voor de toeschouwers ook prettiger kijken zonder dat zand opstuift en een paard met ruiter te zien die comfortabel door de paardenrijbak rijden.


Beregening in een rijbak voor paarden?

Rijbakberegening zorgt voor een veilige en comfortabele ervaring bij het paardrijden. Vraag gerust naar de mogelijkheden van de oplossingen die Engeldot hierin biedt voor jouw situate.Aanleggen paardenrijbak met beregening
Engeldot heeft ruimschoots ervaring met beregening aanleggen in rijbakken voor zowel binnen als buitenbak. Met onze kennis en kunde geven wij u graag advies op locatie om de situatie goed te kunnen beoordelen. Vervolgens maken we aan de hand van de afmetingen en situatie een optimaal beregeningsplan voor je. Het plan wordt vervolgens met je doorgenomen waarbij materiaalkeuze en montageopties worden besproken. U ontvangt een helder plan zodat u snel en eenvoudig het systeem kunt aanleggen dan wel eigenhandig kunt monteren. 

Alle voordelen op een rijtje:
 Gezond voor ruiter en paard
 Minder blessures bij uw paard
 Aangenaam voor toeschouwers
 Eenmalige aanleg afgestemd op uw situatie
 Geschikt voor binnen- en buitenbak of een combinatie hiervan
 Beregenen met pomp of via waterleiding mogelijk
 Een beregening op maat welke voldoet aan uw wensen

Wilt u graag vrijblijvend advies op maat?
Wij komen graag bij u op bezoek. Meld u aan voor een vrijblijvend advies.
Voor de exacte prijs voor uw paardenbakberegening kunt u contact  met ons opnemen of direct vrijblijvend een offerte aanvragen


In onderstaande video een voorbeeld van een paardenrijbakberegening die we onlangs hebben aangelegd.