Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Kuilafdekslangen - dé oplossing

Hoe kun je de kuil of sleufsilo makkelijk en snel afdekken? De oplossing om je kuil of sleufsilo makkelijk en snel af te dekken is onze kuilafdekslang. De slang vul je met water waardoor deze gewicht krijgt en het goed op de plaats blijft. Voor advies of vragen kun je contact met ons opnemen per e-mail, telefoon of WhatsApp.

Kuilafdekslangen - dé oplossing

Je kent het wel: ieder jaar weer dat gedoe met die zandslurven of sjouwen met autobanden om de kuilbult af te dekken. Uiteraard een belangrijk karwei, maar erg zonde van je kostbare tijd. Vooral als je erachter komt dat dit vele malen makkelijker en sneller kan. Onze kuilafdekslang is namelijk de perfecte oplossing om de kuil of sleufsilo gemakkelijk en snel af te dekken. 

Het gewicht speelt een belangrijke rol
Je vult de slang met water waardoor het gewicht krijgt en stevig op zijn plaats blijft liggen om het folie luchtdicht af te sluiten. Zo maakt rot of schimmel geen schijn van kans.  Het gevuld gewicht van een slang met een diameter van 150 mm is 19 kg per meter en het gevuld gewicht van een 200 mm slang is 34 kg per meter. De standaard lengte is 50 meter, andere lengtes op aanvraag. 

De afdekslangen zijn toepasbaar op zowel kuilhopen, sleufsilo's als lasagnekuilen. Zo snel als de slangen geplaatst zijn, zijn ze ook weer opgeruimd. Je laat het water eruit lopen en de slang kan compact, gemakkelijk en snel weer opgeborgen worden. De slangen worden gebruiksklaar geleverd, dus je kunt er direct mee aan de slag!

 Leverbaar in slangdiameter van 150 en 200 mm
  Verschillende lengtes op aanvraag
 Toepasbaar op kuilhopen, sleufsilo's en lasagnekuilenErvaring van een klant

Wij vroegen Melkveebedrijf Timmerman naar hun ervaring met de kuilafdekslang. "Het kost ons nu veel minder tijd om de lasagnekuilen goed af te sluiten. In combinatie met het afdekfolie zijn de slangen een goede en goedkope oplossing. Het bevalt goed.” Het hele verhaal is hier te lezen.


Wat is de prijs?

Voor de exacte scherpe prijs voor de kuilafdekslang kun je  contact  met ons opnemen of direct vrijblijvend een offerte aanvragen 
Met onze kuilafdekslang ben je verzekerd van een top product tegen een scherpe prijs! Onze specialist Jan van Wijhe komt graag bij je op bezoek of geeft je per telefoon een vrijblijvend, deskundig advies. 


Jan van Wijhe
Verkoop & Advies

 06-28243572 
 jan.vanwijhe@engeldot.nl

Contactgegevens van Engeldot
Telefoonnummer: 
085 – 487 46 04 
WhatsApp: 06-53724970 
E-mail:   info@engeldot.nl