Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Opstelling
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Loader

Regenwater systeem

Met een regenwatersysteem kan regenwater eenvoudig opgevangen en benut worden voor bijvoorbeeld het besproeien van de tuin, het doorspoelen van het toilet of het schoonmaken van de auto. Bij Engeldot kunt u eenvoudig een regenwatersysteem kopen voor thuisgebruik of voor de installatie in bedrijfspanden.

DAB® Regenwatersysteem type Aquaprof
consumentenprijs vanaf€ 1.439,54excl. BTW
Active Switch 30/50 M
consumentenprijs€ 894,50excl. BTW

Regenwater opvangsysteem

Voor veel doeleinden wordt schoon drinkwater gebruikt, terwijl dat niet altijd noodzakelijk is. Denk bijvoorbeeld aan het besproeien van de tuin of het doorspoelen van het toilet. Regenwater zou in deze gevallen prima toegepast kunnen worden. Door een regenwatersysteem te installeren in uw woning, kunt u voortaan gebruik maken van regenwater voor bijvoorbeeld het doorspoelen van het toilet. Ook voor het wassen van kleding in de wasmachine en het wassen van de auto is regenwater een goede uitkomst. Doordat regenwater nauwelijks kalk bevat hoeft u ook minder schoonmaakmiddel en wasmiddel te gebruiken. U bespaart dus ook op schoonmaakkosten.

De voordelen van een regenwatersysteem

 • U gebruikt minder drinkwater
 • Beter voor het milieu
 • Duurzame oplossing
 • In regenwater bevindt zich vrijwel geen kalk, wat bij het schoonmaken zijn sporen achterlaat
 • U bespaart in de kosten

De werking van een regenwater systeem

Bijeen regenwatersysteem loopt vanaf het dak via een regenwaterpijp het water naar de regenwatertank. Deze tank wordt ondergronds geplaatst en vanuit deze tank wordt bijvoorbeeld het water gepompt dat gebruikt wordt voor de besproeiing van de tuin of het doortrekken van het toilet. De regenwater systemen die u kunt kopen in onze webshop zijn volledig uitgerust van een voor gemonteerde installatie voor het hergebruik van regenwater in woningen en bedrijfspanden. U heeft bij ons de keuze uit verschillende systemen:

 • DAB Regenwatersysteem type Aquaprof
  Het grote voordeel van dit systeem is dat bij gebrek aan regenwater, de Aquaprof automatisch water zal onttrekken aan de waterleiding.
 • Active Switch 30/50 M
  De Active Switch is een compleet en voor gemonteerd systeem voor hergebruik van regenwater in woningen of bedrijfspanden.
 • DAB Diver 600 hogedrukdompelpomp
  Krachtige meertrapsdompelpomp ideaal voor regenwatersystemen, sproei-installaties, pompen van water uit vaten, kelders, vijvers en bronnen evenals andere toepassingen waarbij hoge drukken nodig zijn.

Een regenwatersysteem bestellen dat bij uw situatie past

Een regenwatersysteem kopen doet u eenvoudig online in onze webshop. Wilt u weten welk systeem het meest geschikt is voor uw situatie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder en kunnen u van alle nodige informatie rondom regenwater systemen voorzien. Naast deze regen opvangsystemen hebben wij tevens vele andere pompen in ons assortiment. Ook wanneer u een zwembadpomp, drinkwaterpomp of een cv-pomp nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn ten alle tijden via email bereikbaar, maar u kunt ook telefonisch of via WhatsApp contact met ons opnemen. Wanneer uw bestelling bij ons binnen is, wordt deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd. Uiteraard kunt u de bestelling ook kosteloos bij één van onze vestigingen afhalen.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.