Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Pompbesturing type E.BOX BASIC D 230

Pompbesturing type E.BOX BASIC D 230

Art. Nr.
930361
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
€ 928,34 excl. btw login voor zakelijke prijs
stuk
Prijsweergave

Pompbesturing type E.BOX BASIC D 230

DAB E.box is een multifunctionele schakelkast voor toepassing met zowel drukverhoging- als ook dompelpompinstallaties met 1 of 2 pompen. Door middel van keuzeschakelaars kan een uitgebreid aantal mogelijkheden en werkingsmethoden gekozen worden zoals: Drukverhoginginstallatie / Dompelpompinstallatie, Analoge aansturing (Druk of Niveau) / Digitale aansturing (Druk of Niveau), Volpompen / Leeppompen, Minimum schakelaar / Laagniveauschakelaar. Tevens kunnen met de keuzeschakelaars meer gedetailleerde installatiekenmerken geprogrammeerd worden waarbij de bedrijfstoestand op de voorzijde van de schakelkast is uit te lezen aan de hand de aanwezige lampjes. In de kast is ruimte voorzien voor de plaatsing van max. 2 externe condensatoren indien de aangesloten pompen in 1 x 230 V. zijn uitgevoerd. De schakelkast is uitgevoerd met instelbare amperometrische motorbeveiligingen en een volgordewisseling van de pompen na iedere cyclus. Bedrijf- en storingsmeldingen zijn uitgevoerd op de klemmenstrook . Door gebruik te maken van een uitbreidingsmodule kan separaat een magneetklep aangestuurd worden. Vermogen : Max. 2.2 kW per pomp bij 1*230V Frequentie : 50 - 60 Hz Relatieve Vochtigheid : 90% a 20° C Condensatoren : Indien nodig optioneel leverbaar

Download extra informatie

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

MerkDAB
Kleurwit
TypeE.Box Basic D 230/50-60
ToepassingSchakelkast voor 1 of 2 pompen
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalMetaal
Volt1 x 230 V
Keurmerk(en)CE
Norm(en)EN 60335-1
Beschermingsgraad (IP)IP55
AmpèreMax. 12 ampere per pomp
Max. omgevingstemperatuur-10 °C tot +40 °C
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Gerelateerde artikelen