Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Sirio 2.0 Frequentiesturing

Sirio 2.0 Frequentiesturing

Art. Nr.
370020
Magazijn Zuidwolde
Op voorraad
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
€ 477,00 excl. btw login voor zakelijke prijs
stuk
Prijsweergave

Sirio 2.0 Frequentiesturing

Sirio Entry 2.0 watergekoelde frequentieregeling met kabel en schuko stekker - Elektronisch apparaat voor de enkelfasige elektrische pompen besturing op basis van invertertechnologie. - Het regelt het starten en stoppen van de elektrische pomp en moduleert de motorrotaties volgens het waterverzoek van het systeem - In- en output - Aansluiting 2 x 11/4'' buitendraad - Max. vermogen pomp 2,2 KW (3,0 PK) - Constante druk door het toerental van de motorpomp regulatie. - Energiebesparing door minder pompabsorptie. - Het geleidelijk starten en stoppen van de pomp vermijdt afbraak van startstroom. - Bescherming tegen drooglopen in geval van water tekort aan de zuigkracht. - Automatische reset in geval van drooglopen, met herstel van autonome fouten. - Efficiënte lekbewaking om de pomp te beschermen bij een gebeurtenis van herhaalde herstarts. - Digitale drukdisplay. - Motor overstroomregeling - Bedrijfs- / foutstatussignalering via LED's en waarschuwingen op het scherm. - Dubbele setpoint met afstandsbediening optie.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

MerkItaltecnica
KleurZwart
TypeSIRIO 2.0
ToepassingIn combi met een zelfaanzuigende pomp voor constante waterdruk
UitvoeringWatergekoelde frequentiesturing voor monofasige pompen
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalKunststof
Volt230V input, 3 x 230V output
Keurmerk(en)CE en RoHS
Norm(en)IP X5
Aansluiting1 1/4'' buitendraad
Max. medium temperatuur35° C
Max. WerkdrukStart druk min. 1,0 Bar - max. 7.0 Bar
AmpèreMax. nominale stroom: 16A
KwMax. vermogen pomp 2,2 KW (3,0 PK)
Max. omgevingstemperatuur45° C
Barstdruk PN8 bar
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.