Merk
Type
Uitvoering
Materiaal
Volt
Aansluiting
Capp. m3/uur
Mwk
Ampère
Kw
Afvoercapaciteit (ca. 35L p/m)
Loader

Oliepomp - dieselpomp

Bent u op zoek naar een gemakkelijke manier om brandstof te verpompen? Voor het verpompen van brandstoffen zijn gespecialiseerde brandstofpompen, zoals een oliepomp of een dieselpomp, onmisbaar. Bij Engeldot kunt u dieselpompen, oliepompen en dieseloliepompen in allerlei soorten en maten kopen. Zo vindt u in ons assortiment olie- en dieselpompen, zelf aanzuigende pompen, pneumatische pompen en pompen met handbediening. Een dieselpomp bestellen doet u bij Engeldot. Door uw pompen bij Engeldot te bestellen bent u bovendien verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering. Heeft u vragen over onze pompen of bent u op zoek naar advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Wat is een oliepomp

Oliepompen zijn speciaal ontworpen voor het verpompen van olie. Omdat olie een vrij vette substantie is, is het pomphuis van de oliepomp daar op aangepast, zodat hij krachtig genoeg is en niet vastloopt. De oliepompen in ons assortiment zijn geschikt voor het verpompen van verschillende soorten zuivere motorolie, transmissieoliën en hydraulische oliën tot SAE-140. In ons assortiment vindt u tevens mobiele olieverdeelunits. Deze olieverdeelunits worden voornamelijk ingezet in garages en grote bedrijven. Onze oliepompen hebben een hoge gebruiksvriendelijkheid en zijn gemakkelijk te installeren. Ze zijn zeer geschikt voor garages, werkplaatsen en industrieel gebruik, maar kunnen uiteraard ook particulier gebruikt worden. Oliepompen bestellen doet u eenvoudig en snel in onze webshop. Heeft u vragen over onze pompen of bent u op zoek naar advies? Onze ervaren medewerkers kunnen u uitgebreid informeren en adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Wat is een dieselpomp

Een dieselpomp wordt gebruikt voor het verpompen van dieselbrandstof. Onze dieselpompen worden voornamelijk gebruikt in de agrarische en industriële sector, maar kunnen ook gebruikt worden in andere sectoren. Ze zijn zeer geschikt om dieselbrandstof uit vaten en tanks te pompen. Ons assortiment bevat onder andere een krachtige dieselpomp van Pedrollo. Dit is een krachtige zelf aanzuigende centrifugaal dieselpomp die geschikt is voor verschillende sectoren. De Pedrollo dieselpomp is verkrijgbaar in verschillende types, zodat wij voor elke situatie een passende pomp kunnen leveren.

Oliepomp of dieselpomp kopen

In onze webshop vindt u verschillende oliepompen en dieselpompen. De pomp die het meest geschikt is voor uw situatie kunt u eenvoudig bestellen. Het is mogelijk om uw bestelling af te halen bij één van onze winkels, maar u kunt er ook voor kiezen uw dieselpomp, oliepomp of dieseloliepomp bij u thuis te laten bezorgen. Als het product op voorraad is en u uw bestelling vóór 16.00 uur heeft geplaatst, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis. Heeft u vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar bij vragen over de verschillende dieselpompen, oliepompen en dieseloliepompen. Ook met vragen over andere pompen, zoals onder andere zeewaterpompen, hydrofoorpompen en dompelpompen kunt u bij ons terecht. Onze ervaren en deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Informatie en advies

Een dieselpomp of een oliepomp kopen doet u bij Engeldot. Het assortiment van Engeldot bevat krachtige pompen van hoge kwaliteit, voor een scherpe prijs. Tevens kunt u bij ons terecht voor professioneel advies. Voor pomp- en leidingsystemen bent u bij Engeldot aan het juiste adres.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.