Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
DAB E.sybox Elektronische Waterdruksystemen

DAB E.sybox Elektronische Waterdruksystemen

2 uitvoeringen
Vergelijk alle uitvoeringen
Art. Nr.
932422
Uitvoering
Zonder KIWA keur
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
€ 1.080,48 excl. btw login voor zakelijke prijs
stuk
Art. Nr.
932421
Uitvoering
Met KIWA keur
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
€ 1.207,16 excl. btw login voor zakelijke prijs
stuk
Prijsweergave

DAB E.sybox Elektronische Waterdruksystemen

DAB Easybox - DAB E.sybox voor een constante waterdruk. Het meest complete en gebruiksvriendelijk systeem op de markt van elektronische geregelde pompsystemen voor toepassing in agrarische, industriële en huishoudelijke toepassingen. Toepassingen: - Drukverhoging in woning of bedrijf - Beregening - Scheepvaart en jachtenbouw - Drukverhoging van water bij toepassing op een breektank - Hergebruik regenwater Eenvoudig te installeren in een verticale of horizontale positie. In vergelijking met de andere traditionele systemen is de afmeting 30 % kleiner zodat de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruikt kan worden. De easybox is fluisterstil en is met een geluidsproductie van maar 45 dB bij gemiddelde capaciteit nauwelijks hoorbaar. Geen verspilling van water en energie door de frequentieregeling. Een volledig geïntegreerd systeem waarbij de hydraulische componenten worden aangestuurd door een volledig programmeerbare frequentieregelaar. Door de frequentieregelaar bent u verzekert van een constante waterdruk in relatie tot de gewenste waterhoeveelheid. Het systeem met frequentieregeling maakt minder geluid in vergelijk met de traditionele aan-uit systemen omdat de regeling het toerental aanpast aan de vraag, en tevens stopt bij afnamestop en weer start bij watervraag. De ingebouwde temperatuursensor en flowsensor in de perszijde van de pomp zorgen er voor dat de noodzakelijk signalen naar de printplaat worden gestuurd voor een juiste besturing van het systeem. De instellingen zijn eenvoudig aan te passen op een duidelijk hoge resolutie lcd display van 70 x 40 mm. De aanzuig- en perszijde kunnen afhankelijk van de situatie ter plaatse aan de zijde van uw keuze worden aangesloten. Makkelijk in onderhoud door eenvoudige toegang tot het technische compartiment met expansievat en pomp-as. De nieuwe watergekoelde motor heeft geen externe koeling nodig en kan in een kleine afgesloten ruimte geplaatst worden. De terugslagklep staat horizontale en verticale installatie toe en kan eenvoudig verwijderd worden om het onderhoud makkelijk te maken. Er zit een geïntegreerde expansievat in het systeem met een capaciteit van 2 liter en is gecertificeerd voor drinkwater met een garantie van 5 jaar en onderhoudsvrij. Elk onderdeel is ontwikkeld om maximale prestaties te leveren met een minimaal energieverbruik. Dit alles is samengebouwd in een hermetisch afgesloten behuizing van ABS-materiaal met een beschermende en geluidswerende functie. De anti-trillingsvoeten zorgen voor een effectieve absorptie van trillingen, waardoor de e.sybox nog stiller en comfortabeler wordt. Standaard 2 jaar garantie na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud. Vul voor 1 jaar extra garantie het formulier in die staat op: http://esyboxmini.dabpump.eu/garantie/ Engeldot is dealer van de DAB E.syline - DAB Easyline productenlijn.

Download extra informatie

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonsich contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

Art. Nr.932422
UitvoeringZonder KIWA keur
Art. Nr.932421
UitvoeringMet KIWA keur
MerkDAB
TypeEasybox
Watt360 Watt bij gebruik van frequentieregelaar
Garantie3 jaar na factuurdatum en invullen formulier
Opmerking 1Max. zuigkrachtdiepte: 8 meter
Volt230 V
Aansluiting1"
Afmeting263 x 352 x 564 mm
OpstellingVerticaal of horizontaal
Gewicht27 kg
Max. Werkdruk6,2 bar
Capp. m3/uur7,2 m³/uur
InhoudDrukvat: 2 liter
Opmerking 2Opvoerhoogte tot 65 meter
MotorIPX4 beveiliging

Productvideo's

2 uitvoeringen

Actuele voorraad per artikel? Klik op het of symbool in de artikeltabel.
Nr.VoorraadEigenschappenUitvoeringPrijs excl. btwAantal
932422Elektronisch waterdruksysteem EasyboxVoorraad:
Beschikbaarheid artikel 932422
Magazijn ZuidwoldeLevertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn AaltenLevertijd 1 tot 2 werkdagen
Uitvoering: Zonder KIWA keurZonder KIWA keur€   1.080,48
932421Elektronisch waterdruksysteem EasyboxVoorraad:
Beschikbaarheid artikel 932421
Magazijn ZuidwoldeLevertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn AaltenLevertijd 1 tot 2 werkdagen
Uitvoering: Met KIWA keurMet KIWA keur€   1.207,16
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.

Gerelateerde artikelen