Type
Watt
Toepassing
Uitvoering
Garantie
Opmerking 1
Volt
Keurmerk(en)
Aansluiting
Max. medium temperatuur
Afmeting
Opstelling
Gewicht
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Inhoud
Opmerking 2
Motor
Loader

DAB Easyline

Engeldot is dealer van de DAB E.syline – DAB Easyline producten. De Easyline is een productlijn van waterdruksystemen om de waterdruk te verhogen. Een productenlijn van hoge kwaliteit en beschikbaar voor zowel klein- als grootgebruikers. In deze productenlijn vindt u de DAB Easybox, de DAB Mini easybox, de DAB E-sytank en enkele aansluitstukken.

DAB® E.sytank Breektank
consumentenprijs vanaf€ 1.058,98excl. BTW
DAB® E.sytank hulptank
consumentenprijs vanaf€ 787,99excl. BTW
DAB® E.sytank aansluitkit
consumentenprijs vanaf€ 90,01excl. BTW
DAB® E.sytank persleiding kit
consumentenprijs vanaf€ 66,99excl. BTW
DAB® E.sylink kit
consumentenprijs vanaf€ 382,99excl. BTW
DAB® E.sylink kit met drukschakelaar
consumentenprijs vanaf€ 473,00excl. BTW
DAB® Ophangbeugel t.b.v. Easybox
consumentenprijs vanaf€ 77,00excl. BTW
DAB® Easylink
consumentenprijs vanaf€ 382,99excl. BTW

DAB Easytank – DAB E.sytank

Een ander product uit de DAB Easyline productlijn is de DAB Easytank. Deze E.sytank is een breektank met een capaciteit van 440 liter. Hij is uitgerust met:

 • Easydock pompmontage systeem
 • Aanzuig met terugslagklep
 • Ingebouwde vlotter
 • Overloop
 • Stroomaansluiting
 • Voorbereiding voor eventuele montage op de grond
 • Inspectieluik

DAB Easybox – DAB E.sybox

Één van de producten uit de DAB Easyline is de DAB Easybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van elektronisch geregelde pompsystemen voor toepassing in agrarische, industriële en voor huishoudelijke toepassingen. U installeert de DAB E.sybox wanneer u de druk wilt verhogen in de woning of het bedrijf of wanneer u een beregeningsinstallatie aanlegt. Ook in de scheepvaart en de jachtenbouw zien we de DAB Easybox terug. Een andere toepassing van de Easybox is bij drukverhoging van water bij toepassing op een breektank. En ook wanneer u regenwater wilt hergebruiken, maakt u gebruik van de DAB Easybox. Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar:

Het verschil tussen deze twee waterdruksystemen zit hem in de capaciteit. De DAB Easybox mini is met name geschikt voor huishoudelijk gebruik. De maximale werkdruk van dit systeem is 5,5 bar, terwijl de maximale werkdruk van de DAB Easybox op 6,2 bar zit. Ook de capaciteit van de mini is iets lager: 4,8 m3 per uur ten opzichte van de grotere variant: 7,2 m3 per uur.

Door een DAB waterdruksysteem te instaleren krijgt u daar een constante waterdruk voor terug. Dat is ongeacht de waterafname. Tevens wordt het energieverbruik geminimaliseerd. Een ander voordeel van de Easybox is dat deze fluisterstil is en dus nauwelijks hoorbaar. Ook is hij makkelijk te installeren, in zowel horizontale als verticale positie.

Download voor extra productinformatie:

DAB Easytank – DAB E.sytank

Een ander product uit de DAB Easyline productlijn is de DAB Easytank. Deze E.sytank is een breektank met een capaciteit van 440 liter. Hij is uitgerust met:

 • Easydock pompmontage systeem
 • Aanzuig met terugslagklep
 • Ingebouwde vlotter
 • Overloop
 • Stroomaansluiting
 • Voorbereiding voor eventuele montage op de grond
 • Inspectieluik

De DAB E.sytank is te gebruiken als onderbrekingsinstallatie. Ook heeft u door dit DAB systeem aan te sluiten geen problemen meer met te weinig wateraanvoer vanuit het waternet. Doordat hij is uitgerust met een Easydock, kunt u de DAB Easybox makkelijk bevestigen aan de Easytank.

De DAB Easyline producten koopt u eenvoudig en snel bij Engeldot.nl. Naast de Easyboxen en de de Easytank, kunt u bij ons ook terecht voor aansluitmogelijkheden en ophangbeugels ten behoeve van de Easyline producten. Wilt u meer informatie over onze speciale bedrijfskorting? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor meer informatie over de Easyline producten kunt u bij ons terecht. Wij geven u graag advies!

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.