Merk
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Druk PN
Motor
Mwk
Ampère
Kw
Max. omgevingstemperatuur
Max. zuighoogte
Afvoercapaciteit (ca. 35L p/m)
Loader

Zelfaanzuigende pomp

Bent u op zoek naar een zelfaanzuigende pomp? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Het multifunctionele aspect van deze pompen maakt dat ze onmisbaar zijn in elk huishouden en binnen elk bedrijf. Omdat het Nederlandse klimaat veel uitersten kent, van extreme droogte tot extreme regenval, komt een zelfaanzuigende pomp van Engeldot altijd goed van pas. Het assortiment van Engeldot bevat zelfaanzuigende pompen in allerlei soorten, maten en merken. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voor elke situatie een passende pomp hebben.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
LEO Zelfaanzuigende pompen
consumentenprijs vanaf€ 106,67excl. BTW
LEO Zelfaanzuigende pompen met control
consumentenprijs vanaf€ 214,30excl. BTW
LEO Zelfaanzuigende RVS pompen
consumentenprijs vanaf€ 111,41excl. BTW
LEO RVS Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 253,07excl. BTW
LEO Meertraps RVS Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 279,03excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Wat is een zelfaanzuigende pomp

Een zelfaanzuigende pomp is een centrifugaalpomp. Er is echter één belangrijk verschil met een centrifugaalpomp: Een standaard centrifugaal pomp is niet in staat om lucht te verpompen of af te voeren. Onze zelfaanzuigende pompen kunnen dat wel. Dat betekent dat luchtbellen in het water geen probleem vormen. Door een aantal slimme aanpassingen in het mechaniek van de pomp blijft de waaier van de pomp altijd gevuld met vloeistof. In vergelijking met een centrifugaalpomp is het rendement van een zelfaanzuigende pomp wat lager. De zelfaanzuigende pompen in ons assortiment zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en merken. Elk model heeft zijn eigen capaciteit. Van huis, tuin en keuken pompen tot pompen die geschikt zijn voor de landbouw, bij ons vindt u het allemaal. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag advies.

De zelfaanzuigende pompen van Engeldot

Het assortiment zelfaanzuigende pompen van Engeldot bevat een aantal merken. De pompen van het Italiaanse merk Pedrollo staan bekend om hun hoge kwaliteit en goede gebruiksvriendelijkheid. Bovendien zijn ze multifunctioneel, waardoor ze altijd van pas komen. De pompen van het merk GMP vindt ook u terug in ons assortiment. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van pompen heeft ook dit merk zijn sporen in de markt verdiend. Tevens kunt u bij ons terecht voor pompen van het vooraanstaande merk DAB. De pompen van DAB onderscheiden zich door deskundigheid en inzetbaarheid in elke sector. De hoge gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit maken DAB pompen een uitstekende keuze.

Een zelfaanzuigende pomp kopen

Het Nederlandse klimaat kent veel uitersten. Het ene moment treedt hebben we te maken met droogte en het volgende moment hebben we te maken met wateroverlast. Met een zelfaanzuigende pomp kunt u uw gazon of gewassen water geven uit een bron uit de natuur, zoals bijvoorbeeld een sloot. Bovendien kan een zelfaanzuigende pomp u ook van dienst zijn met wateroverlast. Staat er een flinke plas water in uw boot of heeft u te maken met een ondergelopen kelder? De zelfaanzuigende pompen van Engeldot pompen het water met het grootste gemak weg. Wilt u een zelfaanzuigende pomp kopen? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Al onze zelfaanzuigende pompen zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien in allerlei situaties inzetbaar. Twijfelt u over uw keuze, wilt u meer weten over één of meerdere van onze producten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar met advies.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.