Merk
Diameter
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Aansluiting
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Hoogte
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Inhoud
Motor
Mwk
Kw
Loader

LEO Beregeningspomp

LEO Beregeningspompen

De droge zomers in Nederland zorgen elk jaar voor veel kopzorgen bij mensen die regen nodig hebben voor hun gewassen of hun tuin. Het kost veel tijd om alles handmatig van voldoende water te voorzien en dus biedt een goede beregeningspomp de oplossing. LEO beregeningspompen vinden hun origine in China. Het bedrijf, in de jaren ‘90 begonnen als Wenling Xinke Pump Research, is inmiddels uitgegroeid tot een gigantische speler op deze competitieve markt. LEO heeft sinds 2017 ook een branche in Europa, dankzij de vestiging in het Belgische Pelt. Bij Engeldot bieden we een uitgebreide keuze aan LEO beregeningspompen, van het stevige werk tot de beregening van kleine tuinen.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
LEO Zelfaanzuigende pompen
consumentenprijs vanaf€ 117,94excl. BTW
LEO Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 256,47excl. BTW
LEO Zelfaanzuigende RVS pompen
consumentenprijs vanaf€ 118,96excl. BTW
LEO RVS Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 253,38excl. BTW
LEO Meertraps RVS Hydrofoor pompen
consumentenprijs vanaf€ 279,14excl. BTW
LEO Presscontrol
consumentenprijs vanaf€ 65,92excl. BTW
LEO Gardenpomp
consumentenprijs vanaf€ 159,03excl. BTW
HQ Bronpompen 2"
consumentenprijs vanaf€ 576,80excl. BTW
LEO Bronpompen 2.5"
consumentenprijs vanaf€ 365,65excl. BTW
LEO Bronpompen 3"
consumentenprijs vanaf€ 374,92excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

De snelle groei van LEO

Toen China in de loop van de jaren ‘90 op allerlei fronten razendsnel begon te groeien, ontstond ook de behoefte aan beter georganiseerde landbouw. Deze organisatie kan niet zonder een goede, regelmatige irrigatie en dus waren er verschillende bedrijven die hierin wilden voorzien. Een van die bedrijven was LEO, dat ontstond in 1995. Na drie jaar research werd het eerste certificaat bemachtigd en weer drie jaar later werden ook de eerste pompen naar Europa geëxporteerd. Inmiddels zijn de beregeningspompen van LEO wereldwijd bijzonder populair, wat dus in 2017 resulteerde in een Europese vestiging. LEO levert pompen voor alle vormen van beregening. Van centrifugaalpompen tot pompen op brandstof, alles is verkrijgbaar bij Engeldot.

Dankzij een beregeningspomp van LEO heb je geen zorgen meer over droogte.

De rust van een goede beregeningspomp

Iedereen die ooit eens met een tuinslang zijn tuin heeft staan besproeien, weet hoeveel tijd en water het kost om dit regelmatig en goed te doen. En met de droge zomers van tegenwoordig, wordt dit probleem alleen maar groter. De droogte is ook een probleem voor de boeren; het land constant voorzien van voldoende water, is een enorme klus en van levensbelang. Een beregeningspomp kan veel van deze zorgen wegnemen en ook nog eens flink wat tijd besparen. Neem een beregeningspomp op slootwater, die water uit een natuurlijke bron haalt. Waar het ook vandaan komt, de pomp zorgt ervoor dat het regelmatig en voldoende over het land of de tuin wordt verspreid.

Beregeningspompen van LEO voor de landbouw

Het Nederlandse klimaat kan behoorlijk onvoorspelbaar zijn. Soms valt er in korte tijd heel veel regen en soms - zeker in de laatste jaren - valt er lange tijd helemaal niks. De zomers van tegenwoordig lijken elkaar te willen overtreffen in droogte en dat zorgt voor flink wat kopzorgen bij de boeren. Om te voorkomen dat het land uitdroogt, is een beregeningspomp voor agrarisch gebruik gebruik van LEO een uitstekende oplossing. De viertaktmotoren die de stevigste pompen aansturen, zijn uitstekend geschikt om grote hoeveelheden land te beregenen en kunnen het water uit allerlei bronnen halen. Slootwater, grondwater, het beschikbare water wordt effectief en regelmatig over het land verspreid, zodat de droogte geen vat krijgt op de gewassen die er groeien.

Beregening van particuliere tuinen

Mensen met een tuin die zorg vereist, lopen tegen dezelfde zorgen aan als de boeren. Droogte doet de nauwkeurig onderhouden tuin uitdrogen, waardoor men gedwongen is om met de tuinslang in de weer te zijn, of de sproeier in de tuin te zetten. Dat is niet alleen een hoop gedoe, het kost ook nog eens flink wat leidingwater en het is bepaald niet nauwkeurig; het water valt op de plek die de sproeier kan bereiken en verder niet. Een beregeningspomp voor de tuin, gecombineerd met een goed ingericht beregeningsplan, zorgt ervoor dat elk hoekje bereikt wordt, zonder dat je hier steeds voor in de weer hoeft te zijn.

De planten in topconditie dankzij ons beregeningsplan

Naast een compleet aanbod aan LEO beregeningspompen, levert Engeldot ook een compleet beregeningsplan. Wij installeren niet alleen de pomp, maar ook de leidingen en de sproeiers die de tuin of het land vervolgens van beregening voorzien. Naast het installeren, dragen we ook zorg voor het onderhoud. Immers; een goed onderhouden beregeningssysteem kan jarenlang zonder enig probleem blijven opereren, ook als de winters streng zijn en de zomers droog. Het beregeningsplan van Engeldot is volledig afgestemd op jouw persoonlijke situatie, waardoor alle planten, bloemen of gewassen altijd precies dat krijgen wat ze nodig hebben.

Verschillende soorten LEO beregeningspompen

Of het nou om een grote tuin of een kleine tuin gaat, een akker of een golfbaan, de beregeningspompen van LEO kunnen het prima aan. Voor elke klus hebben we een pomp in het assortiment. De belangrijkste varianten zijn:

  • Beregeningspomp met brandstofmotor - Een beregeningspomp met brandstofmotor wordt aangestuurd door benzine en hoeft dus niet in een stopcontact gestoken te worden. Uitermate geschikt voor grote oppervlakken.
  • Zelfaanzuigende beregeningspomp - Onze zelfaanzuigende beregeningspompen kunnen lucht verpompen en afvoeren. Deze pompen kunnen breed worden ingezet; van tuin tot akker.
  • Centrifugale beregeningspomp - Een centrifugale beregeningspomp verpompt vloeistof door middel van centrifugale krachten en heeft eveneens een groot spectrum aan inzetbaarheid.

Natuurlijk helpen we je graag met het vinden van de juiste LEO beregeningspomp voor jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op en we gaan voor je aan de slag!

Overige merken in ons aanbod

Het aanbod van Engeldot gaat verder dan alleen de beregeningspompen van LEO. Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, zorgen we voor een zo breed mogelijk assortiment. Daarom kan je bij ons ook pompen vinden van:

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.