Merk
Lengte
Kleur
Type
Toepassing
Uitvoering
Materiaal
Volt
Norm(en)
Aansluiting
Isolatieklasse
Beschermingsgraad (IP)
Max. medium temperatuur
Opstelling
Toepasbaar in medium
Max. Werkdruk
Capp. m3/uur
Motor
Mwk
Kw
Max. omgevingstemperatuur
Max. zuighoogte
Afvoercapaciteit (ca. 35L p/m)
Ampère
Ampère
Loader

Centrifugaal pomp

Bent u op zoek naar een centrifugaal pomp? Dan bent u bij Engeldot aan het juiste adres. Ons brede assortiment centrifugaalpompen bevat pompen in allerlei soorten, maten en merken. Zo kunnen wij u garanderen dat wij voor elke situatie een passende pomp kunnen leveren. Twijfelt u over uw keuze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
DAB® centrifugaalpompen met 2 waaiers
consumentenprijs vanaf€ 288,15excl. BTW
Pedrollo® Waterpompen, 230V, type PQm
consumentenprijs vanaf€ 110,42excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Wat is een centrifugaalpomp

Een centrifugaalpomp verpompt vloeistof door middel van centrifugaal krachten. De belangrijkste onderdelen van een centrifugaalpomp zijn het pomphuis en de waaier. De waaier draait rond in het pomphuis. De schoepen van de waaier in combinatie met centrifugaal kracht zorgen ervoor dat de vloeistof in beweging komt en verpompt wordt.

De verschillende soorten centrifugaalpompen

De standaard centrifugaalpompen zijn niet zelfaanzuigend, waardoor ze geen lucht kunnen verpompen, maar alleen vloeistof. Er zijn allerlei soorten centrifugaalpompen verkrijgbaar, waaronder zelfaanzuigende centrifugaalpompen. Het assortiment van Engeldot bevat diverse centrifugaalpompen. Voor elke situatie hebben wij een passende match.

Zelfaanzuigende centrifugaalpompen

Zelfaanzuigende centrifugaalpompen kunnen zowel vloeistoffen als lucht en gassen verpompen, waardoor ze zeer geschikt zijn voor het toevoeren van water naar installaties en woningen. Tevens kunnen ze gebruikt worden voor tuinen en kleinschalige landbouwdoeleinden. Meer van dit soort pompen vindt u in de categorie zelfaanzuigende pompen.

Centrifugale monoblokpompen

De centrifugale monoblok pompen zijn normale elektronische pompen die uitermate geschikt zijn voor industrieel gebruik. Ze worden vaak ingezet bij circulatieprocessen.

Niet-zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen

Niet-zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen zijn uitsluitend geschikt voor het verpompen van water en andere schone, niet agressieve vloeistoffen. De pompen dienen gemonteerd te worden met een terugslagklep. Ze zijn zeer geschikt voor irrigatie, agrarische ne industriële doeleinden.

Vuilwaterpompen

De vuilwaterpompen in ons assortiment zijn van het merk GMP, hebben een open waaier en een ingebouwde terugslagklep. Dit soort centrifugaalpomp is, zoals de naam suggereert, in te zetten voor het verpompen van vuil water en andere vervuilde vloeistoffen.

Waterpompen

De waterpompen in ons assortiment zijn uitsluitend geschikt voor het verpompen van water en andere schone vloeistoffen. Ze worden vaak ingezet bij de toevoer van water voor agrarische en industriële doeleinden.

Industrie centrifugaalpompen

Industriële centrifugaalpompen zijn speciaal ontwikkeld voor industrieën. Ze zijn sterker dan andere pompen en kunnen meer vloeistof tegelijkertijd verpompen, waardoor ze een hoger rendement hebben.

Centrifugaal pomp kopen bij Engeldot

Bent u op zoek naar een centrifugaalpomp? Het uitgebreide assortiment van Engeldot bevat een passende pomp voor elke situatie. Bij ons vindt u centrifugaalpompen van diverse merken in diverse uitvoeringen. Onze brede assortiment zorgt ervoor dat wij voor elke situatie een passende centrifugale pomp kunnen bieden. Twijfelt u over uw keuze, heeft u vragen over één of meerdere van onze producten of wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord om u te informeren en te adviseren.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar met uitzondering van onze actie artikelen.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.