Loader

Airco pomp

In onze webshop vindt u verschillende pompen voor airconditioning en ventilatie. Is de pomp in uw airconditioning systeem defect? Dan koopt u hier eenvoudig een nieuwe pomp. Bij ons vindt u zowel Centrifugaalpompen als Circulatie en inline pompen tegen scherpe prijzen. Heeft u vragen over deze airco pompen of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord.

Pompen voor airconditioning en ventilatie

Met airconditioning reguleert u de lucht in uw woning of kantoor. Het airconditioningssysteem zorgt voor een frisse lucht en aangename temperatuur waarin u prettig kunt wonen en werken. Wanneer de aircopomp defect is, betekent dat dat het aangename woon- en werkklimaat ontregelt is en dat is zeker niet fijn. Het is dan ook zeker zaak dat dit snel weer goed gaat werken. Een nieuwe aircopomp kopen kan dan de oplossing bieden.

Centrifugaalpomp voor airconditioning

Centrifugaalpompen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo zien we in de industrie en in de agrarische wereld bijvoorbeeld dat deze pompen worden toegepast als aircopomp. De pomp reguleert de warm water circulatie in verwarmingssystemen en/of de koud water circulatie in koelingssystemen. Wanneer deze pomp aan vervanging toe is, kunt u deze eenvoudig in onze webshop bestellen. Wij hebben verschillende uitvoeringen beschikbaar, zodat u snel weer een beroep kunt doen op uw verwarmingssysteem en/of koelingssysteem.

Circulatie en Inline pompen

Een andere benaming voor de circulatiepomp is CV-pomp. Deze pompen worden dan ook met name gebruikt in verwarmingssystemen. Ook in ventilatie- en airconditioningssystemen kunnen de Circulatie en Inline pompen worden toegepast. In ons assortiment vindt u een uitgebreid scala aan circulatiepompen en inline pompen die zeer geschikt zijn voor uw ventilatie, airconditioning of verwarmingssysteem.

DAB pompen voor klimaatbeheersing

Wij vinden kwaliteit belangrijk en werken dan ook alleen met gerenommeerde merken, zoals het Italiaanse merk DAB. DAB pompen staan voor innovatie, kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast kunt u met DAB rekenen op een langere levensduur. De aircopompen van DAB zijn daarnaast ook energiezuinig. Door gebruik te maken van deze aircopompen, kunt u dan ook veel besparen op uw energieverbruik. U profiteert dus niet alleen van een goede klimaatbeheersing in uw bedrijf, industrie, kantoor of woning, maar bespaart tevens op de energiekosten.

Airco pompen kopen bij Engeldot

Wanner u op zoek bent naar een geschikte pomp voor de klimaatbeheersing in uw fabriek, woning of kantoor, bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Naast deze airco pompen, hebben wij ook diverse andere pompen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan beregeningspompen, hydrofoorpompen of dompelpompen. Door uw aircopomp te kopen in onze webshop bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit. Wij kunnen u uitstekend adviseren bij de aanschaf van de aircopomp. Daarnaast staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact op met onze klantenservice.

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.