Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Paarden rijbak beregening

Uw paard(en) presteren beter op een stabiele ondergrond en het zorgt voor minder blessures. Een oplossing om de ondergrond van de paardenrijbak te stabiliseren is om de paardenrijbak te besproeien. Uw paardenrijbak blijft langer goed en heeft een stevige rijbodem. Het is gezonder voor ruiter en paard.

Paarden rijbak beregeningEen niet stabiele ondergrond van de rijbak is een bekend probleem
Niets is vervelender voor het paard, de ruiter en toeschouwer dan een ondergrond die niet stabiel is. Het stuiven van het zand is voor zowel ruiter als paard onaangenaam en ongezond. Voor een ruiter is dit een bekend probleem. Tevens is het voor de toeschouwers ook prettiger kijken zonder dat zand opstuift en een paard met ruiter te zien die comfortabel door de paardenrijbak rijd.

Aanleggen paardenrijbak met beregening
Engeldot heeft ruimschoots ervaring met beregening aanleggen in rijbakken voor zowel binnen als buitenbak. Met onze kennis en kunde geven wij u graag advies op locatie om de situatie goed te kunnen beoordelen. Vervolgens maken  we aan de hand van de afmetingen en situatie een optimaal beregeningsplan voor u. Het plan wordt vervolgens met u doorgenomen waarbij materiaalkeuze en montageopties worden besproken. U ontvangt een helder plan zodat u snel en eenvoudig het systeem kunt aanleggen dan wel eigenhandig kunt monteren.

Alle voordelen op een rijtje:
- Gezond voor ruiter en paard.
- Minder blessures bij uw paard.
- Aangenaam voor toeschouwers.
- Eenmalige aanleg afgestemd op uw situatie.
- Geschikt voor binnen- en buitenbak of een combinatie hiervan.
- Beregenen met pomp of via waterleiding mogelijk.
- Een beregening op maat welke voldoet aan uw wensen.

Wilt u graag vrijblijvend advies op maat?
Wij komen graag bij u op bezoek. Meld u aan voor een vrijblijvend advies.
Voor de exacte prijs voor uw paardenbakberegening kunt u contact  met ons opnemen of direct vrijblijvend een offerte aanvragen

Ja, geef mij een gratis advies

gratis advies

In onderstaande video een voorbeeld van een paardenrijbakberegening die we onlangs hebben aangelegd.