Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Melkveebedrijf Timmerman

Snel en eenvoudig een lasagnekuil afdekken. Klant aan het woord "Familie Timmerman"

Melkveebedrijf Timmerman

Wim en Hetty Timmerman runnen samen met hun twee zonen Marijn en Niek een melkveebedrijf. In 2005 zijn ze verhuisd naar een oude boerderij en deze hebben ze helemaal omgebouwd tot een modern melkveebedrijf. De oude ligboxenstal is verbouwd tot een schuur voor de kalveren. De andere schuren en woning zijn nieuw gebouwd. Samen met een zzp’er melken ze de 170 koeien.

De boerderij heeft 84 hectare grond en behalve het mais hakselen doet Wim zelf al het landwerk, met plezier. Alleen het afdekken van de kuil nam altijd teveel werk en tijd in beslag en hier zocht Wim een effectieve oplossing voor. Na verschillende mogelijkheden te hebben overwogen is gekozen voor kuilafdekslangen van Engeldot. Deze zijn te vullen met water zodat het genoeg gewicht krijgt om de kuil goed af te sluiten.

Wim is tevreden over de oplossing en het meedenken van Engeldot bij de oplossing: “Het kost ons nu veel minder tijd om de lasagnekuilen goed af te sluiten. In combinatie met het afdekfolie zijn de slangen een goede oplossing. We trekken het folie over de lasagne kuil en leggen de slangen neer. De watertank zetten we er bij en ik zet de kraan open, na 20 minuten zijn de slangen al vol.  Het is een goedkope oplossing en het bevalt goed”   

Wim: ”Doordat we afgelopen zomer weinig gras hadden hebben we er helaas weinig gebruik van kunnen maken. Zodra het winter is ruimen we de slangen op en gaat het de winterstalling in. We hopen er in mei weer voor het eerst gebruik van te kunnen maken.”

Op de vraag hoe ze de toekomst zien antwoordt Wim kort en krachtig: “Gewoon doorgaan en verder optimaliseren. We trekken onze eigen lijn en volgens onze eigen mening. Het belangrijkste is dat we plezier in het werk houden”.  Zoon Marijn studeert nog maar wil in de toekomst de boerderij overnemen.

Familie Timmerman

     


Wat is de prijs?
Voor de exacte scherpe prijs voor de kuilafdekslang kun je  contact  met ons opnemen of direct vrijblijvend een offerte aanvragenMet onze kuilafdekslang ben je verzekerd van een top product tegen een scherpe prijs!
Onze specialist komt graag bij je op bezoek of geeft je per telefoon een goed en duidelijk advies.

Ja, geef mij een vrijblijvende offerte

 

            

kuilafdekslang