Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Familie Leppink

Geen gladheid meer in de stal dankzij roosterbevochtiging. Klant aan het woord "Familie Leppink"

Familie Leppink

Sinds december 2015 vinden we in Doetinchem het boerenbedrijf van de familie Leppink. Henk en Anja Leppink hebben in 2004 in Barchem de pachtboerderij van de ouders van Anja overgenomen, waar de grootouders van Anja gestart zijn. In januari 2013 kregen ze te horen dat vanwege de Natura  2000 hun bedrijf daar niet voort mochten zetten. Een paar maanden later valt dan de beslissing om in Doetinchem een nieuwe toekomst op te bouwen en samen met zoon Martijn de Maatschap Leppink te beginnen.

Momenteel staan er in de nieuwe stal 100 melkkoeien, droge koeien en jongvee onder één dak.

“Door de open stal liepen we al gauw tegen het probleem aan van gladde roosters en koeien kwamen daardoor ten val. Op de website van Engeldot zagen we het filmpje van de roosterbevochtiging en daarop zijn wij, bij een open dag van een collega boer met Engeldot in gesprek gegaan”, aldus Henk en Anja.

Martijn: “Na 2 á 3 dagen na installatie van de roosterbevochtiging merkten we al verschil. Je zag het filmlaagje gewoon verdwijnen! Een bijkomend voordeel is ook dat de mest nu beter zakt en dus geen ophoping geeft. In de zomermaanden loopt de roosterbevochtiging meerdere malen per dag een paar minuutjes, in de wintermaanden is het afhankelijk van het weer hoe vaak hij druppelt.”

“Wij zullen dan ook zeker de roosterbevochtiging aanbevelen bij collega boeren!”, aldus de enthousiaste familie Leppink.

Ook in de toekomst zal familie Leppink weer voor Engeldot kiezen: “Dankzij de kennis van de mensen bij Engeldot en een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding,  maakt het dat we in de toekomst weer voor Engeldot zullen kiezen.”

Familie Leppink

Roosterbevochtiging familie LeppinkWat kost een roosterbevochtigingssysteem?
Voor de exacte scherpe prijs voor een roosterbevochtigingssysteem kun je contact  met ons opnemen of direct vrijblijvend een offerte aanvragen

Ja, geef mij een vrijblijvende offerte

 

Wil je graag vrijblijvend advies op maat? Wij komen graag bij je op bezoek. Meld je aan voor een vrijblijvend advies.

Ja, geef mij gratis advies

gratis advies


Meer info over ons roosterbevochtigingssysteem? Klik hier >

Roosterbevochtiging