Loader

Projecten, klantervaringen en mogelijkheden

Camping Moesberg

Klant aan het woord “Camping De Moesberg “

Camping Moesberg

Camping De Moesberg is een familiecamping in Nijensleek. 16 jaar geleden is de camping aangekocht door de heer Baas, ex veehouder. De camping beschikte destijds over een oppervlakte van 4,5 ha met 40 plaatsen en gedateerd. Inmiddels heeft de camping een oppervlakte van 11 ha met 270 staplaatsen die verdeeld zijn in stacaravans, toercaravans en bungalows.  De camping is het gehele jaar geopend. Vorig jaar heeft de heer Baas circa 2 ha land aangekocht voor een toekomstige uitbreiding. De huidige accommodatie is niet toereikend voor deze uitbreiding. Tijdens de winterperiode wordt de huidige accommodatie aangepast aan de eisen van deze tijd.

De doelgroep waar De Moesberg zich op richt is in het voor- en najaar de 55 + gasten en in het hoogseizoen op gezinnen met kinderen. Ook aan de doelgroep 15 - 17 jaar wordt gedacht met speciale ruimtes en activiteiten. De heer Baas heeft voor de laatste infra aanpassingen opnieuw voor Engeldot gekozen.
“ Engeldot is reeds een aantal jaren vaste leverancier van ons bedrijf “. “Samen hebben wij gezorgd dat de projecten zover mogelijk afgerond konden worden en ook over het eventueel retour zenden van overtollig bestelde materialen deed Engeldot niet moeilijk”. “ Ik kan een ieder aanraden met de specialisten van Engeldot in gesprek te gaan, een betrouwbare partner voor de lange termijn “ 

Marinus Baas

Marinus Baas                                     

Camping De Moesberg
http://www.moesberg.com/ 

Camping de Moesberg met Jan  Camping de Moesberg zwembad  Camping de Moesberg    Camping de Moesberg kampeerveld

Advies of meer informatie? Neem contact op met onze specialisten
Jan van Wijhe , Tel. 06-28243572  of e-mail: jan.vanwijhe@engeldot.nl
Jeroen Koskamp, Tel. 06-28243592  of e-mail: jeroen.koskamp@engeldot.nl
WhatsApp : 06-53 72 49 70