Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Bezorgen of Afhalen

Wil je je bestelling thuis of op locatie laten bezorgen? Geen probleem! Wij bezorgen in heel Nederland met eigen vervoer of een transporteur van Transmission. Wij streven er altijd naar om voorradige orders de volgende dag te leveren mits deze voor 16:00 besteld zijn. De eventuele verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de grootte van je bestelling.

Je kunt bij ons altijd aangeven op welke dag je de bestelling geleverd zou willen krijgen. Mocht dit om eventuele redenen niet mogelijk zijn, zullen wij altijd vooraf contact met je opnemen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om je bestelling zelf af te halen in één van onze vestigingen.

Persoonlijk contact bij Engeldot

   Reguliere bezorging


Bestellingen worden bezorgd op werkdagen tussen 08:00 en 18:00. Je kunt een gewenste bezorgdatum aan ons doorgeven en je wordt per mail op de hoogte gehouden van de status en bezorgtijd van je bestelling.

Voor vragen over je bestelling kun je altijd contact met ons opnemen!

   Bezorging op routedag


Bestellingen kunnen altijd kosteloos geleverd worden op routedagen. Dit doen wij met eigen vervoer en spreken hiervoor telefonisch een datum met je af. Deze bezorgoptie is bedoeld voor bestellingen waar geen haast achter zit en vindt doorgaans plaats binnen 1 à 2 weken.

Je kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen naar onze routedagen in jouw regio.

   Afhalen bij vestiging


Indien je een bestelling zelf af wilt halen bij één van onze vestigingen, kun je dit aangeven en wij zullen ervoor zorgen dat de bestelling voor je klaarstaat. Indien een product niet voorradig is, zullen wij je hiervan op de hoogte stellen en laten wij je weten wanneer je je bestelling op kunt komen halen.

Industrieweg 36, Zuidwolde
Spinnerij 1, Aalten

   Bezorging over de grens


Uiteraard leveren wij ook over de grens. Voor adressen in Duitsland en België gelden hiervoor andere bezorgtijden en -tarieven. De verzendkosten hiervan zullen automatisch worden berekend in de winkelmand.

Voor levering in andere landen kun je contact met ons opnemen voor de bezorgmogelijkheden -en tarieven.


   Bezorging op de Wadden


Wij leveren volgens reguliere tarieven tot aan de rederijen op het vaste land. Vanaf daar wordt er een meerprijs gerekend voor het verschepen naar de eilanden.

Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

   Spoedlevering


In sommige gevallen is het mogelijk om je bestelling met spoed op de zelfde dag geleverd te krijgen. Dit hangt echter af van de bezorglocatie, beschikbaarheid van onze chauffeurs en de voorraadstatus van de gewenste producten.

Omdat wij spoedleveringen niet standaard aanbieden, verzoeken wij je hiervoor contact met ons op te nemen.