Merk
Type
Toepassing
Afmeting
Gewicht
Hoogte
Inhoud
Loader

Waterontharder en zout

Uw water ontkalken met onze waterontharder van topkwaliteit. Wilt u ook nooit meer uw Senseo apparaat ontkalken, uw waterkoker ontkalken of uw wasmachine ontkalken? Geen kalksporen meer in uw bad, of na een wasbeurt van uw auto. U kunt nu uw waterontharder kopen bij Engeldot en profiteren van de vele voordelen.

De ultieme waterontharder voor bedrijf en gezin

Vanaf nu is hard water verleden tijd. De LUXURYcompact waterontharder is eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. Deze waterontharder beperkt kalk maar ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers in uw water tot een minimum. Een slimme investering die zichzelf snel terugverdient!

Voordelen van een waterontharder van Engeldot

Een waterontharder biedt vele voordelen in uw bedrijf of gezin :

 • Uw drinkwater zonder geur of smaak
 • Glas helder en zuiver water
 • Energiezuinig: geen rendementsverlies door kalkafzetting
 • Milieuvriendelijk
 • Lage onderhoudskosten
 • Helpt tegen een droge huid en eczeem
 • Voorkomt verstopte leidingen
 • Uw elektrische apparatuur gaat langer mee
 • Reinigingsmiddelen werken beter
 • Geen kalksporen in uw badkamer, geen kalk op tegels
 • Voorkomt verstopte leidingen
 • Verdient zichzelf snel terug, winstgevend vanaf dag één

Kies voor een waterontharder van Engeldot en proffiteer van de vele voordelen.

Een waterontharder is onmisbaar in uw bedrijf!

Als ondernemer houdt u van investeringen die zichzelf snel terugverdienen. De LUXURYcompact waterontharder is zo’n slimme investering. U bespaart direct energie want u heeft geen kalkafzetting meer die voor rendementsverlies zorgt. Uw apparatuur en waterleidingen gaan langer mee. De LUXURYcompact waterontharder is uitgevoerd met een tijd- of volumesturing. Hiermee kan deze worden ingesteld naar de behoefte van uw toepassing.

Een must in ieder gezin

Na de installatie van de LUXURYcompact waterontharder heeft u geen verstopte leidingen meer. Uw wasmachine gaat langer mee, de was voelt zacht aan. Na een bad of douche staat u versteld van uw water: het is zó fluweelzacht dat u het praktisch niet meer voelt. Bovendien is uw drinkwater vanaf nu zonder geur of smaak.

Werking van een waterontharder

De waterontharder dient te worden geïnstalleerd net achter de watermeter, waardoor u in uw hele woning of bedrijf van kalkvrij water kunt genieten. Het water komt binnen in een composiettank gevuld met hars. Hier in worden de kalkdeeltjes vastgehouden. In het pekelvat wordt zoutwater aangemaakt en dit wordt tijdens de regeneratie gebruikt om de kalkdeeltjes te verwijderen van het hars. Het spoelwater met kalk gaat via een afvoer naar het riool. Na de regeneratie kunt u weer gebruik maken van kalkvrij water. Wilt u ook zachter water en energie besparen voor uw bedrijf of gezin? Kies dan voor de beste Europese kwaliteit waterontharder van Engeldot. Een slimme investering die zichzelf snel terug verdient.

Download voor extra productinformatie:

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.