Lengte
Kleur
Afmeting
Soort hulpstuk
Loader

Bonfix Alu-pers

Alu-pers systeem van Bonfix® is een persleiding systeem voor drinkwater en cv-installaties. Dit systeem is geschikt voor in- en opbouwmontage in hoge en lage temperatuursystemen. De persleiding heeft een KIWA Water Mark en KOMO-keurmerk. De fittingen en buizen voldoen aan de eisen van de Europese UBA-list. Met een juiste montage is de systeemgarantie 10 jaar. Bonfix Alu-pers fittingen zijn te dichten met TH-H-U-B-F-CH persbekken. Het systeem biedt vele voordelen en is van een uitstekende kwaliteit.

2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina
Bonfix Alu-pers rechte koppeling
consumentenprijs vanaf€ 5,40excl. BTW
Bonfix Alu-pers puntstuk
consumentenprijs vanaf€ 3,93excl. BTW
Bonfix Alu-pers schroefbus
consumentenprijs vanaf€ 4,29excl. BTW
Bonfix Alu-pers rechte verloop
consumentenprijs vanaf€ 6,03excl. BTW
Bonfix Alu-pers t-stuk buitendraad
consumentenprijs vanaf€ 8,94excl. BTW
Bonfix Alu-pers t-stuk
consumentenprijs vanaf€ 8,31excl. BTW
Bonfix Alu-pers t-stuk binnendraad
consumentenprijs vanaf€ 8,13excl. BTW
Bonfix Alu-pers verloop t-stuk
consumentenprijs vanaf€ 11,04excl. BTW
Bonfix Alu-pers knie
consumentenprijs vanaf€ 6,21excl. BTW
2 pagina's   1 2 volgende >
15 30 per pagina

Welke voordelen hebben de Alu-pers fittingen?

De Bonfix alu-pers fittingen hebben een systeemgarantie van maar liefst 10 jaar. De pershulsen zijn vervaardigd uit RVS304. Om de garantie te kunnen bieden zijn alle fittingen 100% getest tijdens het assembleren. De fittingen zijn te gebruiken bij legionella preventie. Iedere maat heeft zijn eigen kleurcodering om het eenvoudiger te maken. De fittingen zijn voorzien van een sleutelvak. De fittingen hebben een KIWA Water Mark en zijn ook voorzien van het KOMO-keurmerk. Ze voldoen aan de Europese UBA-list. Een eenvoudige montage van de buis op de fitting door getefloneerde O-ringen. Bonfix Alu-pers fittingen zijn gemaakt van hoogwaardig messing en van goede kwaliteit!

Waarom kiezen voor Alu-pers buizen?

De alu-pers buizen van Bonfix zijn 100% zuurstofdicht en corrosiebestendig. Het systeem heeft een levensduur van circa 50 jaar bij normaal gebruik. Ook de buizen voldoen aan de Europese UBA-list met een KIWA Water Mark en KOMO-keurmerk. Een eenvoudige montage van de buis op de fitting door getefloneerde O-ringen. De buizen zijn geschikt voor drinkwater omdat tijdens de productie geen chemicaliën zijn gebruikt. De buizen zijn eenvoudig te buigen met behulp van een geschikte buigveer en zal niet terug buigen. De buizen zijn goed bestendig tegen druk en temperatuur. Ze hebben een minimale uitzetting, licht van gewicht en slijtvast. Kortom een persleiding systeem van goede kwaliteit met een 10-jaar systeemgarantie

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW.
Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar.
Wilt u graag uw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of inlog aan.