Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  

Groothandel beregening

Engeldot bied je een compleet aanbod voor het ontwerpen en aanleggen van beregening voor verschillende doeleinden. Bij de groothandel beregening Engeldot leveren we alles van pomp tot sproeier en al het leidingwerk daartussen. Zowel voor onder- als bovengrondse beregeningssystemen ben je bij Engeldot aan het juiste adres. Wij maken bovendien kosteloos en vrijblijvend beregeningsplannen voor hoveniers zodat zij snel en goed voorbereid aan de slag kunnen met de materialen die wij leveren. Als je je inschrijft als klant bij onze beregening groothandel, kun je gebruik maken van vele voordelen:

✓  Je vindt bij Engeldot een ruim aanbod voor alles op het gebied van beregening
✓  Als ingeschreven klant profiteer je van hoge korting op bijna alle producten 
✓  Wanneer je grote aantallen bestelt, kun je gebruik maken van staffelkorting
✓  Met een eigen account kun je al jouw bestelling op één plek beheren
✓  Account maken kost slechts 1 minuut

Word klant bij de pvc groothandel Neem contact op met onze pvc groothandel

De producten van groothandel beregening Engeldot

Je kunt bij Engeldot terecht voor alles op het gebied van beregening. Of het nu gaat om beregeningspompen, sproeiers, slangen en koppelingen of beregeningstoebehoren, je vindt bij Engeldot altijd wat je zoekt. Engeldot biedt top kwaliteit pop-up sproeiers uit Amerika van de merken Rainbird® en Hunter® aan. Maar ook bovengrondse sproeiers van zowel kunststof als messing leveren wij tegen de scherpste prijs.


    Drukbuizen &
    Hulpstukken

Wij leveren altijd drukbuizen met gedefinieerde wanddikte waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. Deze drukbuizen zijn zeer betrouwbaar en gaan bij hoge druk jaren langer mee dan buizen zonder gedefinieerde wanddikte.


Bekijk categorie


     Tyleenslangen
     & Koppelingen

Flexibel tyleen waardoor het makkelijk aan te leggen is. Zowel Kiwa als ongekeurd tyleen. Gebruiksvriendelijke klemkoppelingen die 100% lekvrij aan te draaien zijn zonder gereedschap. Perfect voor het aanleggen van beregening!


Bekijk categorie

   
    Druppelslangen
    & Koppelingen

Omdat de druppelaars in onze druppelslangen voorzien zijn van een membraan, geven deze exact de aangegeven hoeveelheid water af. Ongeacht de waterdruk, de lengte van de slang en hoogteverschil in de plaatsing.


Bekijk categorie


    Slangen &
    Koppelingen

Zowel voor professioneel als huiselijk gebruik hebben wij top kwaliteit waterslangen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Ook leveren wij ook alle benodigde slang koppelingen. Daarnaast leveren wij zuigslangen, messing en rvs.


Bekijk categorie


     Sproeiers &
     Toebehoren

Wij bieden pop-up sproeiers aan van de merken Hunter en Rainbird. Deze zijn veelal uit voorraad leverbaar en van de beste kwaliteit. Wij helpen graag bij het kiezen van de perfecte sproeier. Ook dat maakt Engeldot dé groothandel voor hoveniers!


Bekijk categorie

     Bronfilters

Onze bronfilters hebben een optimale waterdoorlaat dankzij hoogwaardige productiemethode. Strenge kwaliteitscontrole vanuit de fabrikant. Standaard voorzien van Kiwa-keurmerk dus altijd geschikt voor drinkwater toepassingen.


Bekijk categorie

Naast groothandel voor beregening zijn wij ook groothandel voor hoveniers en groothandel voor agrarische bedrijven. Binnen onze agro groothandel en groothandel voor hoveniers vind je alle producten die je nodig hebt binnen die sector.

Jouw beregeningsplan op maat

Een kosteloze en vrijblijvende service die wij bieden is het opstellen van een beregeningsplan. Wij berekenen de leidingdiameter, het vermogen van de pomp en welk type sproeiers het meest geschikt zijn. Bovendien tekenen wij uit waar de leidingen en sproeiers geplaatst dienen te worden voor een optimale sproeidekking. Wij leveren een complete materiaallijst aan zodat je precies weet waar je en toe bent en snel aan de slag kunt!

Bij Engeldot kijken we altijd samen met de klant naar welke beregeningsplan het beste past bij jouw situatie. Door ons ruime aanbod snappen we namelijk dat het kiezen van de juiste producten een uitdaging kan zijn. Iedere vraag is anders, dus binnen de groothandel beregening wordt altijd gewerkt met maatwerk. Zo kunnen wij iedere klant van dienst zijn met de beste oplossing.

Met minder water meer resultaat? Als het aan het assortiment beregening van Engeldot ligt wel. Als groothandel in beregening weten we als geen ander hoe belangrijk irrigatie is voor gezonde tuinen en gewassen. Bij Engeldot hebben we alles in huis voor een compleet beregeningssysteem voor optimale beregening. Voor alle vragen op het gebied van beregening kun je gerust contact met ons opnemen.

Deze klanten gingen je voor

Hoveniersbedrijf Van Gelder
Adriaan van Gelder is al jarenlang trouwe klant van onze beregening groothandel. Omdat hij met zijn bedrijf regelmatig beregeningssystemen aanlegt, bespaart hij veel kosten door groot in te kopen bij Engeldot. In dit artikel kun je de volledige ervaring van Van Gelder teruglezen.


Lees het hele verhaal >

Luuk Janssen Tuinontwerpen
Sinds kort houdt Luuk Janssen zich naast zijn standaard werkzaamheden ook bezig met het aanleggen van beregening. Omdat hij klant is bij de groothandel Engeldot krijgt hij naast de beste prijs ook kosteloos ondersteuning bij het aanleggen van beregening.


Lees het hele verhaal >

Waarom Engeldot dé groothandel voor beregening is

Voor alle producten en systemen op het gebied van tuin en landschap die wij leveren, hebben wij de kennis in huis om te adviseren en ondersteunen. De specialisten van Engeldot hebben nauw contact met hoveniers door het hele land, waardoor wij blijvend op de hoogte zijn van trends en ontwikkelingen in de sector.

Engeldot ontzorgt jou door middel van uitgetekende plannen voor beregening die wij maken op basis van het door jou gemaakte tuinontwerp. Dit is een kosteloze service die wij bieden. Dit scheelt jou immers een hoop tijd en moeite. We nemen het plan samen met jou door en presenteren het overzicht met de benodigde materialen. Zo weet zowel jij precies waar je aan toe bent en kun je zo snel en goed voorbereid mogelijk aan de slag met het aanleggen van de beregening. Ben je juist opzoek naar producten binnen de agrarische groothandel of pvc groothandel? Ook dan ben je bij Engeldot aan het juiste adres.Engeldot als groothandel voor beregening

    Alleen de beste kwaliteit producten

    Al 15 jaar een betrouwbare leverancier 
    Snel geleverd uit eigen voorraad

    Persoonlijke ondersteuning bij projecten

Als klant een account aanmaken bij de groothandel beregening

Om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij beregening groothandel Engeldot een account aanmaken. Door op onze webshop een account aan te maken, kun je als klant gebruik maken van vele voordelen.

  Ga naar de aanmeldpagina door te klikken op ‘Klant worden

  Vul het inschrijfformulier in. Dit kost je maar 1 minuut.

  Klik op 'Account aanmaken' en jouw aanmelding is voltooid!

  Je ontvangt een e-mail ter bevestiging

Je profiteert direct van groothandelsprijzen! Heb je vragen over jouw inschrijving of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord om je te helpen.

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel

Veelgestelde vragen


Maken jullie ook beregeningsplannen?

Ja, op basis van het tuinontwerp tekenen wij geheel kosteloos en vrijblijvend in waar de sproeiers geplaatst dienen te worden voor een optimale sproeidekking. Ook tekenen wij in waar de leidingen gelegd dienen te worden. Op basis van de grootte van de tuin, stellen wij vast welke (combinatie van) sproeiers het meest geschikt zijn en berekenen wij de de diameter van het leidingwerk. Zo komen wij tot een helder plan met een complete lijst met benodigde materialen voor het hele systeem.


Komen jullie ook langs op locatie?

Ja, wij komen graag langs om de situatie voor een project in kaart te brengen zodat wij kunnen inventariseren welke materialen er nodig zijn. Daarnaast komen wij langs voor ondersteuning bij de aanleg van een systeem dat wellicht nieuw voor jou als hovenier is. Denk hierbij aan infiltratie, beregening, ontijzering of regenwaterhergebruik systemen.


Kan er grondwater gebruikt worden voor beregening?

Ja, dit kan zeker! Wel moet er gelet worden op het ijzergehalte dat zich in de regio in het grondwater bevindt. Ijzer veroorzaakt namelijk een bruine aanslag op bijvoorbeeld de woning, terras en andere bestrating. Hier zit een klant niet op te wachten, zeker niet wanneer je daar net een nieuw terras hebt aangelegd. Voor advies hierover kun je contact met ons opnemen. Door onze ervaring en expertise op het gebied van ontijzering zijn wij landelijk op de hoogte van ijzerconcentraties in het grondwater. Wij kunnen je dus vertellen of er kans is op ijzer in het gebied waar de beregening geplaatst gaat worden.


Hoe voorkom je ijzeraanslag bij beregening?

Wij leveren complete systemen die ijzer, kalk en mangaan uit het grondwater kunnen filteren. Dit systeem kun je als hovenier zelf plaatsen en wij ondersteunen hier graag bij. Zo berekenen wij op basis van de waterbehoefte van de opdrachtgever het formaat en de capaciteit van het systeem. Daarnaast komen wij graag samen met je langs op locatie om te ondersteunen bij het installeren van het systeem.


Bezorgen jullie ook op locatie?

Ja, wij bezorgen ook op locatie! In de meeste gevallen leveren wij de materialen voor een project kosteloos af met eigen transport. In overleg kunnen wij zelfs spoedleveringen doen in bepaalde gebieden.


Repareren jullie ook pompen?

Indien een bij ons gekochte pomp problemen ondervindt, kun je bij ons terecht voor onderzoek en reparatie. Wij rekenen hier vooraf € 25 excl. btw onderzoekskosten voor. Indien de reparatie door ons uitgevoerd wordt, een nieuwe pomp wordt aangeschaft of het fabrieksgarantie betreft vervallen deze onderzoekskosten uiteraard. Voordat wij een onderzoek starten, vragen wij je vriendelijk om ons reparatieformulier in te vullen.


Hoe groot moet een infiltratievoorziening zijn?

Dit hangt af van de oppervlakte van het dak of verharding waar de regen op valt en afgevoerd moet worden. Neem contact met ons op en wij zullen dit kosteloos en vrijblijvend voor je uitrekenen!


Leveren jullie ook tuinverlichting?

Ja, wij hebben een breed assortiment met 12 volt tuinverlichting van Lightpro®. Omdat een spanning van 12 volt veilig is om mee te werken, mag deze door iedereen geïnstalleerd worden.


Leggen jullie ook beregeningssystemen aan?

Nee, wij hebben zelf geen installateurs die de beregening aanleggen. Wel bieden wij kosteloze ondersteuning per telefoon of komen wij desgewenst kosteloos langs op locatie om te ondersteunen bij de aanleg. Uiteraard kunnen wij je ook altijd nog in contact brengen met een installateur bij jou in de buurt die de beregening aan zou kunnen leggen.De vestigingen van onze beregening groothandel

Kom je liever langs, bijvoorbeeld om de mogelijkheden tot maatwerk te bespreken of om bepaalde producten zelf af te halen? Dan ben je van harte welkom bij één van onze vestigingen. Wij zijn gevestigd in Zuidwolde en Aalten. Hier helpen onze medewerkers je graag door al jouw vragen te beantwoorden.

Engeldot Zuidwolde
Industrieweg 36
7921 JP Zuidwolde

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

085 - 487 46 04


Open route in maps 

Engeldot Aalten
Spinnerij 1
7122 MR Aalten

Openingstijden
ma t/m vr: 8:00 tot 17:30
za en zo gesloten

0543 - 474 141


Open route in maps 

Word nu klant bij Engeldot. Dé groothandel voor beregening!

Maak een zakelijk klantaccount aan en profiteer direct van groothandelsprijzen. Wij zijn de scherpste beregeneing groothandel van Nederland! Bovendien geven wij kosteloos advies en ondersteuning bij al ons producten. Bestel nu makkelijk en snel; betalen kan achteraf!

Word klant bij de pvc groothandelNeem contact op met onze pvc groothandel