Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Bronpomp 4, KIT S4 16/21 T + ADAC T/T4.0

Bronpomp 4, KIT S4 16/21 T + ADAC T/T4.0

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
932604
Magazijn Aalten
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Magazijn Zuidwolde
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
€ 4.136,97 excl. btw
stuk
Prijsweergave

Bronpomp 4, KIT S4 16/21 T + ADAC T/T4.0

KLAAR VOOR INSTALLATIE Een bronpomp is een waterpomp die in het water geplaatst moet worden en water aanzuigt. Een bronpomp wordt gebruikt bij een zodanig diep waterpeil dat een centrifugaal pomp het water niet aan kan zuigen. Het voordeel is dat er geen aanzuigproblemen zijn, ook niet bij een laag waterpeil. Doordat de pomp in de grond geplaatst wordt is er geen overlast van geluid, de pomp neemt geen extra plaats in en zit niet in het zicht. Bronpompen worden meestal gebruikt voor het oppompen van grondwater en kunnen hierna gebruikt worden voor allerlei watergebruik in- en om de woning. Door het gebruik van een bronpomp met besturing reageert de pomp automatisch op de waterbehoefte. Gebruiksklare en eenvoudig te plaatsen pompinstallatie bestaat uit: 1. Pomp : type S4 • met frequentieregelaar (uitvoering met ADAC) - luchtgekoeld - energiezuinig - voor pompen tot 15kW - professionele serie 2. 15, 30 of 40 meter kabel voorgemonteerd 3. Nylon trekkoord Download de pdf voor de technische gegevens van de pompen. DAB ADAC frequentieregeling is één van de meest toonaangevende frequentieregelingen van DAB en is bestemd voor professionele en industriële toepassingen. De ADAC kan pompen besturen tot een vermogen van 15 KW. De ADAC is een frequentieregeling voor een éénfase of driefase voeding in combinatie met driefase pompen, bestemd voor de drukverhoging- en watervoorzieningsinstallaties op basis van drukmeting en optioneel ook stromingsmeting. De frequentieregeling is in staat het toerental van de ermee verbonden pomp te varieren om zo de druk in de installatie constant te houden. Tevens wordt hierdoor waterslag in de installatie voorkomen wat een langere levensduur van de installatie garandeerd. Door het toerental van de pomp(en) aan te passen aan de eisen van de installatie wordt een aanzienlijke energie besparing bereikt. Comfort, energiebesparing, bescherming en eenvoud zijn de sleutelwoorden van deze professionele serie. De DAB ADAC units zijn lucht gekoeld. Deze robuuste frequentieregelaars zijn voorzien van een metalen behuizing en zijn geschikt voor een breed toepassingsgebied. De DAB ADAC heeft de mogelijkheid om door middel van onderlinge communicatie een meerpomps systeem te vormen, dit is mogelijk tot een maximum van 8 regelaars.

Download extra informatie

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

MerkDAB
LengteKabel 30 m.
KleurGrijs
TypeKIT S4 16/21 + ADAC T/T 4.0
ToepassingOppompen van grondwater
Uitvoeringmet ADAC BESTURING
GarantieZie pdf Garantiebepalingen DAB
MateriaalRVS
Volt400 V
Aansluiting2" bi-dr
OpstellingVerticaal
Toepasbaar in mediumSchoon water
Gewicht31,8 kg
Max. Werkdruk8,1 bar
Capp. m3/uur9,6 - 21,6
Ampère9,6 A
Kw4,0 kW
Opvoerhoogte9,6 m. max
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.