Let op: Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie over deze cookies.  
Drukbuis PVC MM 125 x 7,4 mm, PN16, 5M

Drukbuis PVC MM 125 x 7,4 mm, PN16, 5M

Toon alle uitvoeringen
Art. Nr.
262153
Magazijn Zuidwolde
Levertijd Op aanvraag
Magazijn Aalten
Levertijd Op aanvraag
Levertijd Op aanvraag
€ 128,88 excl. btw
lengte
Prijsweergave

Drukbuis PVC MM 125 x 7,4 mm, PN16, 5M

PVC beregenings drukbuis uitgevoerd met aangevormde manchetmof. De beregeningsdrukbuis met manchetmof wordt toegepast als hoofdleiding voor haspelberegening. In het verleden werd hiervoor voornamelijk buis met een lijmmof toegepast. Doordat de buis tegenwoordig uitgevoerd is met een machetmof inplaats van een lijmmof bespaard dit in aanlegtijd en de kans op lekkage (bij een niet goed verlijmde verbinding) De rubbers van de beregeningsdruk buis met manchetmof worden bij aanleg ingesmeerd met glijmiddel zodat de aanleg snel en soepel verloopt.

De beregeningsdrukbuis met manchetmof in de diameter 125mm heeft een gedefineerde wanddikte 7,4mm en is geschikt tot een maximale werkdruk tot 16 bar. De buis is verkrijgbaar per lengte van 5 meter.

Bent u een grote partij nodig? Neem contact met ons op voor een scherpe offerte.

Vragen of keuzehulp?

Persoonlijke klantbegeleiding staat bij ons voorop. Wij helpen dan ook graag bij het kiezen van het juiste product voor jouw situatie! Stuur ons gerust een mail met jouw vraag of neem telefonisch contact met ons op. Op werkdagen zijn wij te bereiken tussen 08:00 en 17:30.

 info@engeldot.nl  085-487 46 04

Specificaties

Diameter125 x 7,4 mm
Lengte5 meter
KleurGrijs
ToepassingBeregening
UitvoeringManchetmof
Garantie2 jaar na factuurdatum bij juist gebruik en onderhoud
MateriaalPVC
Druk PNPN16
Alle prijzen zijn excl. 21% BTW. Zonder inloggen zijn onze consumentenprijzen zichtbaar. Wil je graag jouw speciale bedrijfskorting zien? Vraag een offerte of account aan.